Yukarı

2022 İçin En İyi Oyun Yönlendiricileri

Bir oyun yönlendiricisi çoğumuz için fazla pahalı olabilir, ancak düşük gecikmeli performans ve gelişmiş özellikler arıyorsanız, işte size önerdiğimiz şey.

 

Çevrimiçi oyun konusunda ciddiyseniz, bunun pratik ve beceri gerektiren bir şey olduğunu bilirsiniz. Muhtemelen mümkün olan en iyi oyun donanımına sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu da biliyorsunuzdur. Birçokları için bu, en yeni oyun konsoluna veya birinci sınıf bir bilgisayar , klavye ve fareye yatırım yapmak anlamına gelir  . Pek çok oyuncunun unuttuğu şey, evinizdeki internet bağlantınızın, bu diğer faktörler kadar oyun deneyiminizin kalitesini etkilediğidir. 

 

Zafer ve yenilgi arasında fark yaratan kritik anlık kararlar verirken  sürekli gecikme yaşıyorsanız,  bunun nedeni yavaş bir internet bağlantısı  olabilir. Bazı oyuncular, gecikmeyle mücadele etmek için cihazlarını bir Ethernet kablosuyla sabitler, ancak diğerleri bir kabloyla bağlanmayı reddeder. Sizin için durum buysa, kablosuz yönlendiriciniz yükseltmeyi düşünüyor olabilirsiniz .

 

Oyun için herhangi bir yönlendirici satın almadan önce,   ping'inizi düşürmeye yardımcı olmak için yapabileceğiniz başka bir şey olup olmadığını görmek için oyun gecikmesine yeni başlayanlar rehberimi okumanızı tavsiye ederim. Çoğu durumda, kablosuz yönlendiricinizi farklı bir noktaya taşımak veya standart bir yönlendiricinin antenlerinin açısını ayarlamak kadar kolay olabilir. Ancak bunların hepsini denediyseniz ve oyun bağlantınızın hala bir yükseltmeye ihtiyacı varsa, doğru özeti okuyorsunuz.

 

Oyun performansınızı artırmayı vaat eden çok sayıda oyun yönlendiricisi var - ancak hangileri gerçekten en iyi oyun yönlendiricileri? Hızlı yeni Wi-Fi 6 standardını destekleyen bir kablosuz oyun yönlendiricisine para harcamaya değer  mi? Bilmek istediğim şey buydu, bu yüzden internet bağlantımı artırmak için en hızlı yönlendiriciyi bulmak için kişisel bir arayışla her şeyi test etmeye başladım. Periyodik olarak güncelleyeceğim bu alıcı kılavuzu, şimdiye kadar bulduğum her şeyi kapsar, en iyi oyun yönlendiricisi arayışınızda ilk olarak düşünmeniz gerektiğini düşündüğüm modellerden başlayarak.

 

Asus RT-AX86U

Birincisi, çoğu kişiye tavsiye edeceğim ilk oyun yönlendiricisi ve hemen hemen herkese tavsiye edeceğim bir yönlendirici, doğrusunu söylemek gerekirse. Bu Asus RT-AX86U ve önceki en iyi yönlendirici seçimimizin yerini alıyor... Asus RT- AC 86U .

 

D-Link DIR-867

bu toplama için test ettiğim en ucuz oyun yönlendiricisiydi ve şaşırtıcı derecede iyi performans gösterdi ve her iki laboratuvarımızda da 2.4GHz bandında en yüksek ortalama hızlara sahipti. en yüksek hız testleri ve ev tabanlı gerçek dünya hız testlerimiz. Daha hızlı 5GHz bandında da kendine ait oldu ve önemli ölçüde daha pahalı olan birkaç kablosuz yönlendiriciyi geride bıraktı. 

 

Asus ROG Rapture GT-AC2900

Asus'un Wi-Fi 6 donanımlı GT-AX11000 ile elde edeceğiniz en yüksek hızları sunmuyor, ancak bu Asus ROG Rapture GT-AC2900  çift bant yönlendiricinin evimde daha iyi performans göstermesini engellemedi. birkaç test turu boyunca. Aslında GT-AC2900, ortalama indirme hızları, gecikme süresi ve menzil açısından en iyi bitiricilerden biriydi. Özelleştirilebilir Hizmet Kalitesi motoru ve oyun ve platforma özgü açık NAT bağlantı noktası yönlendirme kuralları dahil olmak üzere Asus'un diğer oyun yönlendiricileriyle aynı mükemmel oyun özellikleri paketini sunar.

 

Amplifi HD Gamer's Edition

Oyun odaklı temel özelliklere ve tasarıma sahip bir yönlendirici arıyorsanız, ancak aynı zamanda çok noktalı ağ ile de ilgileniyorsanız, Ubiquiti'den Amplifi HD Gamer's Edition'a bir göz atın . Laboratuar tabanlı en yüksek hız testlerimizde göze çarpan bir özellik değildi, ancak kullanımı olabildiğince kolay olan eklenti menzil genişleticilerle, odadan odaya istikrarlı, hızlı bir Wi-Fi sinyali yayma konusunda mükemmel. . 

Üstüne üstlük, benzersiz, çekici tasarım çok fazla yer kaplamaz ve ön taraftaki dokunmatik ekran ve tabanın etrafındaki LED ışıklar ile gerçekten açıkta oturmasını isteyeceksiniz. ağ yönlendirici daha iyi performans gösterir. Ayrıca, bağlantınızı değiştirmenize ve birden fazla cihazda gecikmeyi önlemenize yardımcı olabilecek özel bir düşük gecikme modu da dahil olmak üzere uygulamanın kullanımı kolay özelliklerini takdir edeceksiniz.

Test ettiğimiz şey

Günümüzün oyun yönlendiricilerinin birbirine karşı nasıl yığıldığını görmenin yanı sıra, yükseltme yapmak isteyebileceğiniz standart yönlendirici türleriyle nasıl karşılaştırıldıklarını anlamak istedim. Bu oyun yönlendiricilerinden birkaçının yeni nesil Wi-Fi 6 teknolojisini kullandığı göz önüne alındığında, diğer birkaç Wi-Fi 6 yönlendiricisini de test etmeyi başardım.

 

 

Size nasıl yardımcı olabiliriz?